2007 m. liepos 2 d., pirmadienis

...ir vel... tik mintys....



...tiesa sakant, nemegstu savo mintimis dalytis su kitais... mano mintys - vienintelis MANO turtas... taciau rasau cia..... sy kart nerashysiu apie ilgesi ir nerima....baimes ir nesekmes....gana.... juk gyvenimas tikrai yra grazus.... kiekviena diena ivyksta kazkas gero ir mielo... juk gyvenam viena karta (netikiu pomirtiniu gyvenimu) taigi kodel gi nepaemus is gyvenimo viska ka gali.... noriu pabandyti viska.... zinoma, proto ribose.... noriu.... dieve kiek daug as noriu... esu svajokle.... hm...miela:)

noriu parasyti kazka mielo man :) bet kazkodel nesusidelioja sakiniai....galeciau parasyti tiek daug, juk mano galvoje tiek minciu...deja dar neismokau saves isreiksti...tikiuosi kada nors sugebesiu tai padaryti..... parasysiu apie tai kas man dabar atrodo be galo svarbu....draugai.... pagaliau ismokau vertinti draugus....o taip ilgai to nemokejau... ka gi as daryciau be savo reksniukes ir ozkytes :) mes kartu - esame griaunanti jega :) taip ilgai mes vienos kitu nemegome, riiejomes gatvese ir visur kur tik susitikdavom :)) o dabar.... bendraujame jau beveik metus, taciau tik nuo balandzio menesio mes tampame vis artimesnes ....((erai sako - kai prarandi viena- gauni kita...sy karta praradau maziau nei gavau....)) o kiek daug jau kartu patyrem.... galbut pagaliau radau ta didijy ir neikainuojama lobi - draugus :)

sy kart parasiau visai kaip ne as... jokios prasmes :) gal todel kad rasydama sypsausi ir dziaugiuos :) gryzta mano reksniuke :)) pagaliau, juk gyvenimas ne vien liudesio ir nelaimiu kratinys, givenime apstu laimes, dziaugsmo ir meiles ... tereikia viska rasti .... sekmes ieskant... ir man....ir visiems kitiems :)**


kitokia nei visada - Kristia....


____JusT sMile______

2 komentarai:

Rikka rašė...

nuo to viskas ir prasideda...nuo minciu issiliejimo. galiausiai jos tavęs nebeklauso ir dėliojas kaip pačios nori. :)bet taip gali sukurti tikrus šedevrus,nes tai juk tavo mintys.

p.s. norėjau padėkot ,kad išmokei pamilt gyvenymą ir priimt viską taip kaip ir yra. ačiū kad išmokei mylėt save ir tai ką turi. sėkmės. :)

Kristia rašė...

kaip miela :)) Pati to nezinodama padedu kitiems... dieve koks jausmas fainas.... kad tik nepriprasciau... :PP